Laimėk guoliuką radijo žaidime

Nuo šios savaitės, kiekvieną darbo dieną, radijo stotyje Laluna girdėsite smagų radijo žaidimą, kurio metu kviesime jus dalyvauti ir laimėti savo augintiniui stilingą šlapianosio guoliuką. 

Šlapia nosis - klaipėdietiški ir stilingi, rankų darbo guoliai keturkojams. Prie šių guoliukų kūrimo prisijungė interjero dizaineriai, tad kiekvieno guoliuko spalvų deriniai ir audiniai parinkti taip, kad tiktų prie jūsų namų interjero. O už kiekvieną parduotą guoliuką, vienas padovanojamas gyvūnų prieglaudai. 

Ir tai nėra akcija ar rinkodaros kampanija. Mes jau nuo 2011 metų dirbame su interjero tekstile ir su audinių likučiais susiduriame nuolat. O prasidėjus karantinui užsidarius salonui, nusprendėme savo siuvėjas užimti guoliukų siuvimu iš audinių likučių, bei pasiūtus guoliukus nuvežti gyvūnų prieglaudoms. Guoliukai sulaukė didelio susidomėjimo ir vos per keletą dienų sulaukėme prašymų tokių guoliukų nusipirkti. Taip kilo mintis, kad tai gali būti mūsų ieškotas sprendimas ne tik audinių likučius prikelti antram gyvenimui, bet ir sukurti gyvūnėliams esantiem prieglaudose daugiau jaukumo ir šilumos. O svarbiausia su jūsų pagalba užtikrinti nenutrūkstamą tų guoliukų tiekimą prieglaudoms. Taip gimė idėja - vienas už vieną, kai už keikvieną parduotą guolį, mes vieną padovanojame gyvūnų prieglaudai.

Dalyvauk žaidime ir laimėk guoliuką savo keturkojui, o jei nepavyks radijo žaidime, užsuk pas mus į svetainę arba į vieną iš keturių vietų Klaipėdoje ir nusipirk guoliuką, o mes nuo tavęs vieną padovanosime prieglaudai. Juk dalintis gera! ;)