Guoliukai dovanų į linksmąsias pėdutes

Guoliukai šunims ir katėms gyvenantiems prieglaudoje

Norime pasidalinti smagiu video, kurio herojai, Simas ir jo sūnus Viljamas, keliavo į gyvūnų prieglaudą “Linksmosios pėdutės” padovanoti guoliukų ten gyvenantiems šunims ir katėms. 

“Man labai džiugu prisidėti prie to ką “Šlapia nosis” komanda daro. Mums su sūnumi jau nekartą yra tekę šioje prieglaudoje lankytis ir ypač smagu buvo šį kartą atvažiuoti su tokia gražia misija. Kiekvienas guoliukas buvo su prisegtu atviruku ir palinkėjimu nuo žmonių kurie įsigijo guolį. Nerealu!” - savo prisiminimais dalinosi Simas. 

Kviečiame susipažinti su laidos herojais ir pasisemti geros, pozytivios energijos doze!

Šlapia nosis - vienas už vieną

Vienas už vieną - misija prie kurios galite prisidėti ir jūs. Kaskart nupirkę guoliuką savo augintiniui, šuniukui ar kačiukui, jūs padovanojate vieną guoliuką ir prieglaudoje gyvenantiems keturkojams.

Ieškodami kaip audinių likučius prikelti antram gyvenimui, sugalvojome juos originaliai panaudoti ir taip parodyti dėmesį mažiesiems keturkojams iš prieglaudos. O dirbdami interjero industrijoje, pasitelkėme ir interjero dizainerius į pagalbą, kad tas minkštas guolis būtų ne tik funkcionalus bet ir gražus! Taigi, jų pagalba sukūrėme kokybišką, stilingą ir labai gražų guolį jūsų augintiniui, kuris puikiai dera šiuolaikiškame interjere.

Kokybiškas guolio vidus

Visiems guoliukams “Šlapia nosis” naudoja tik kokybišką vidaus kamšalą:
1. Porolono čiužinuką
2. Bei perdirbto porolono pagalvėlę, kuri su užtrauktuku, todėl lengvai reguliuojamas guolio minkštumas.