Nemokamas pristatymas Klaipėdoje

Viso karantino metu, „Šlapia nosis” guoliukai keturkojams pristato dar vieną naują paslaugą savo klientams Klaipėdos mieste - nemokamą guoliukų pristatymą Klaipėdoje.

Džiaugiamės, kad vos per keletą mėnesių, mūsų produkcija jau prekiaujama šiuose salonuose bei VET gydykloje Klaipėdos regione:

▪️Interjero salone Admaja, Liepų gatvė 21, Klaipėda

▪️Durų planetoje, NIC prekybos centre, Minijos g. 42, Klaipėda

▪️Durų planetoje, DECO prekybos centre, Dubysos g. 19, Klaipėda

▪️VET gydykloje Happy Vet, Įsruties g. 1A, Triušeliai

O dėl susidariusios COVID situacijos, mes jūsų įsigytą guoliuką nemokamai pristatysime ir visoje Klaipėdoje. 

Jeigu netikėtai ši COVID situacija užsitęstų ir visą kalėdinį laikotarpį, mes tokią paslaugą pasiūlysime ir klientams iš kitų miestų bei miestelių. Tačiau šiuo metu tai būtų padaryti kiek sudėtinga” - savo mintimis apie artėjantį šventinį periodą dalinosi šlapianosio guoliukų kūrėja Evelina.

Po vardu „Šlapia nosis” slepiasi gyvūnėlių mylėtojų ir kūrybingų dizainerių komanda, kurios misija kokybiški, ekologiški ir stilingi guoliai keturkojams. Vizija pasiūti guoliukus prieglaudoms iš audinių likučių, sėkmingai auga į lietuvišką prekinį ženklą siuvantį aukščiausios kokybės guolius gyvūnams. O misijos pagrindu tapo ir tai, kad „Šlapia nosis” už kiekvieną parduotą guoliuką DOVANOJA vieną prieglaudai, įstaigai arba tiem kas jo įsigyti negali, bet labai nori.

Įdomus faktas

Guoliukus Klaipėdoje galite apžiūrėti ir įsigyti ne gyvūnėlių parduotuvėse, bet interjero salonuose. Toks gan keistas sprendimas tapo išskirtiniu „Šlapia nosis” guoliukų gamintojų vertės pasiūlymu. 

Prie guoliukų kūrimo proceso prisijungę interjero dizaineriai įkvėpė mus guoliukais pradėti prekiauti ir interjero salonuose bei vietose kur keturkojų šeimininkai projektuodami savo namus neužmirštų ir savo augintinių bei sukurtų šiltą ir jaukų kampelį skirtą tik jiems. Juk mūsų keturkojai draugai yra mūsų šeimos nariai, todėl toks pat dėmesys turėtų būti skiriamas ir jiems, ypač kai kuriate ir projektuojate savo šeimos namus” - apie tai kaip guoliais pradėjo prekiauti interjero salonai, pasakoja „Šlapia nosis” guoliukų kūrėjai.