Guoliukai šunims ir katėms priderinti prie jūsų interjero

ŠLAPIA NOSIS GAMINA GUOLIUKUS ŠUNIMS IR KATĖMS, KURIE NUOSTABIAI DERA JŪSŲ INTERJERE!

Šuns guolis šlapia nosis priderintas prie interjero

Prekinis ženklas - Šlapia nosis

Prekės ženklas „Šlapia nosis“ sukurtas mažiesiems mūsų draugams, šeimos nariams, sofų išgulėtojams, skaniukų mėgėjams ir geriausiems pasivaikščiojimų kompanionams – mūsų  keturkojams augintiniams. Guoliai gaminami iš aukščiausios kokybės tekstilės, čiužinuko ir perdirbto porolono pagalvėlės. Beje, tiek jų dizainas kuriamas, tiek ir pats produktas gaminamas Lietuvoje, o naudojami audiniai atkeliauja iš žinomų Europos gamintojų.

Kodėl mes

Mes giliai įsitikinę, kad jeigu jūsų šuo į Instagramą postintų savo naujausios „Teslos“ nuotrauką savo išmaniuoju iPhone’u,  jis neabejotinai darytų tai patogiai įsitaisęs „Šlapia nosis“ guolyje. Jūs sakysite –  nesamonė, jūsų šuniui vienodai, ant ko gulėti. Ar tikrai? Aš manau, kad mes visi puikiai suprantame, kad mūsų keturkojai turi gerą skonį ir ne veltui jie daugiausiai laiko praleidžia mūsų sofose, lovose ar ant kelių. Jie puikiai supranta, kas yra geras dizainas ir aukšta kokybė. Mes manome, kad  guolis „Šlapia nosis“    kiekvieno šuns svajonė.

Kai žmonės mūsų klausia, kodėl iš viso šito ėmėmės, sakome, kad tikimės tapti kitu lietuvišku vienaragiu – žinote, tuo startuoliu, kuris įkūrėjams milijonus atneša. Tada būna linksma stebėti mandagius linkčiojimus ir bandymus nusukti akis. O jei rimtai – negi viskas visada turi būti tik apie kuo didesnį pelną? Turėjome idėją, visas galimybes jai įgyvendinti, o dabar mus vis pradžiugina parpiančių ir knarkiančių šlapianosių nuotraukos, kurias atsiunčia patenkinti klientai. Tokios motyvacijos mums visiškai pakanka eiti pirmyn.

Patirtis interjero ir tekstilės industrijoje

Nuo 2011 metų dirbame su interjero tekstile, turime savo interjero saloną, todėl nuolat susidurdami su garsių dizainerių audinių likučiais juos sandėliuodami ieškojome sprendimo, kaip likučius panaudoti antram gyvenimui. Kartu su žmona esame keturkojų mylėtojai, mūsų salone, biure, automobilyje ir lovoje  – mūsų lepinama šunytė, kuri pastaruoju metu, beje, gavo kaip niekada daug darbo pasiūlymų, kai prasidėjo guolių fotosesijos :)

Slapia nosis guoliai sunims

Covid pakeitė visų mūsų požiūrį į nusistovėjusį verslą

Teisingai, k-a-r-a-n-t-i-n-a-s. Taigi, Lietuvoje prasidėjus karantinui ir visiškai sumažėjus darbo krūviui, vietoje to, kad pradėtume siūti veido kaukes, visa galva pasinėrėme į guolių dizaino kūrimą, audinių sukirpimą ir siuvimą iš turimų audinių likučių, su mintimi padovanoti juos prieglaudoms, draugų ir pažįstamų augintiniams. Tai buvo ne tik vienas iš sprendimų, kaip papildomai rasti darbo siuvėjoms, bet ir smagi veikla gūdžiais pirmojo karantino laikais. Kai vieni tapė paveikslus, mes modeliavome guoliukus keturkojams. 

Vienas už vieną - ‘TOMS shoes’ modelis

Sukurti pirmieji guoliai šunims iškeliavo į skirtingus namus, o mes, sulaukę palaikymo, ėmėmės įgyvendinti seną svajonę  ir sukūrėme internetinę parduotuvę, kurioje taikomas principas vienas už vieną.

Mes su žmona žavimės „Toms shoes“ kompanijos misija: už kiekvieną parduotą batų porą, vieną jų padovanoti Afrikos vaikams, todėl visada svajojome kažką tokio, socialiai atsakingo ir gražaus, padaryti ir pas mus Lietuvoje. Taigi, išmušė mūsų valanda ir mes sukūrėme prekės ženklo „Šlapia nosis“ guoliukų internetinę e-parduotuvę ir pradėjome prekiauti guoliukais, o už kiekvieną parduotą vieną padovanojame gyvūnų prieglaudai.

Ateities planai

Kurti ir gaminti patogius, minkštus, kokybiškus guolius šunims ir katėms taip gerai, kad ne jūsų keturkojai brautusi pas jus naktį į lovą, bet jūs pas juos į guolį. O taip pat nepamiršti fokusuotis ir į jūsų namų interjerą, bei kurti tokį guoliukų dizainą, kad jie tiesiog tobulai derėtų jūsų namų interjere.